Over Amanda

Ik ben Amanda,
welkom bij Natuurlijk met Haar!

Ik ben gediplomeerd Allround topstyliste vanaf 2001 .
Na jarenlang als haarstyliste gewerkt te hebben bij verschillende kapsalons en als product trainer bij verschillende haarcosmetica bedrijven wil ik je nu graag van dienst zijn in mijn eigen salon aan huis.
Ik heb jarenlang met veel producten gewerkt en zag dat veel mensen klachten kregen zoals jeuk, schilfertjes, rode en geïrriteerde plekken door chemische ingrediënten en bestanddelen in te agressieve haarproducten.
Omdat ik hier persoonlijk ervaring mee heb is mijn interesse en voorkeur dan ook snel naar natuurlijke producten gegaan .
Ik heb gemerkt dat je met deze producten veel mooiere, natuurlijke resultaten kunt krijgen met behoud van voeding voor haar en hoofdhuid.
Daarom werk ik met alleen natuurlijke producten zodat je haar en je huid een gezonde behandeling krijgen. Als je wilt kijk ik dan ook eerst naar de conditie van je haar en hoofdhuid om zo te kijken wat het beste is voor jou.

Dát is Natuurlijk met Haar!

Het is mijn passie om met liefde voor je haar te zorgen en dat je niet alleen blij bent met je kapsel als de behandeling erop zit maar ook in de weken daarna!
Daarom krijg je van mij altijd tips over hoe je je haar kunt stylen en verzorgen zodat je ook zelf dat mooie kapsel kunt creëren!

Bel voor een afspraak

06 44707158

Benieuwd naar wat er voor jou allemaal mogelijk is?
Neem contact met me op en dan maken we snel een afspraak!

Gezonde groet, Amanda

Natuurlijk met Haar  - 06 44707158 - info@natuurlijkmethaar.nl

Salonlocatie Balkbrug.

Openingstijden
Maandag & Donderdag: Gesloten
Dinsdag - Woensdag- Vrijdag 10:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Dinsdagavond in overleg

 

Chat openen
1
Neem contact met me op via WhatsApp
Hallo!
Hoe kan ik je helpen?